fbpx

Coaching for unge

få hjælp til at finde
din vej i livet

Har du det ungeliv, du gerne vil have, eller synes du, at det er svært at navigere i hverdagens pres og travlhed? Rigtig mange unge har det ligesom dig – men sådan behøver det ikke at være. Coaching kan hjælpe dig med at få øje på den, du er, og stå ved det.

Sådan kan coaching hjælpe dig

Selvom det er hårdt at stå alene med de ting, der er svære, er det ikke altid nemt at dele det med venner og forældre. Derfor kan det være godt at have en mentor, som ikke er tæt på dig, der kan hjælpe dig med at se tingene udefra.

Coaching er en samtale, hvor jeg hjælper dig med at med at få øje på alle dine muligheder. I løbet af samtalerne får du styr på det, der gør din hverdag vanskelig, og mod på at arbejde med det, du kæmper med. Du får konkrete redskaber, der kan hjælpe dig her og nu – og som du kan bruge resten af dit liv.

Når jeg coacher dig, ser vi altid fremad og snakker om det, du gerne vil opnå. Hvis det er svært for dig at definere et mål, hjælper jeg dig med det.

Coaching kan hjælpe dig hvis du:

 • Føler dig ensom
 • Har kærestesorger
 • Har et problematisk forhold til din kæreste eller dine forældre
 • Synes det er svært at vælge studieretning
 • Har et lavt selvværd eller føler dig usikker
 • Har sociale udfordringer
 • Føler dig forvirret, fordi du står overfor mange valg
 • Har svært ved at finde glæden i hverdagen
 • Er stresset af præstationspres
 • Synes det er svært at finde tid til både studie, venner og fritidsaktiviteter

Du er eksperten i dit liv

Også selvom det ikke føles sådan. Med udgangspunkt i coachingspørgsmål, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvilken vej der er den rigtige for dig. Når du bliver coachet, oplever du, at dit selvværd bliver stærkere. Du tør tro på dig selv, og glæden fylder mere og mere i din hverdag.

Du kan sige alt til mig

En coachsession er en samtale mellem dig og mig. Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at dele. Jeg har tavshedspligt, og det vi taler om, bliver mellem dig og mig.

Coaching hos mig eller online

Vil du gerne mødes fysisk, kan vi gøre det i Hadsten, Hinnerup eller Hammel, hvor jeg har lokaler. Lokalerne ligger tæt ved tog eller busstationen.

Vi kan også mødes online, hvis det passer dig bedre. Det kræver kun en computer eller en telefon.

Vil du have hjælp til at få det bedre?

Find ud af, om jeg er den rigtige coach for dig med en gratis samtale. Jeg tilbyder altid 20 minutters gratis rådgivning til unge, som jeg ikke har talt med før.

I løbet af samtalen får du:

 • Svar på dine konkrete spørgsmål om coaching, og hvad det kan gøre for dig
 • Klarhed over, hvad der er bedst at gøre for dig lige nu for at få det bedre

Se, hvad andre unge siger om coaching med mig:

”Det har været en fornøjelse at blive coachet af Lise. Hun er rigtig god til at lytte, guide og komme med en masse gode øvelser, som gør en top motiveret. Jeg var rigtig nervøs, men Lise er rigtig god at snakke med, og hun får en til at slappe af og føle sig tilpas, målrettet og motiveret. Jeg vil klart anbefale at blive coachet af Lise for enhver, uanset hvad man ønsker at blive coachet i.”
PERNILLE

”Jeg har fået mere ro i mit hoved, og jeg kan gøre flere af de ting, jeg gerne har villet, uden at få dårlige tanker.” 

 

 

SILJE

”Tak Lise. Det var en ganske særlig oplevelse … Svarene findes som bekendt inde i os selv, men du hjalp mig til hurtigt at komme på sporet af noget, der viste sig at være rigtigt vigtigt for mig … Du har hjulpet mig i gang med en spændende proces. Tak for det.”

KATRIN

}

Ventetid

Online eller
fysisk møde

Certificeret coach