fbpx

Studiestøtte

Som uddannelsessted modtager I de unge lige der, hvor livet er allermest vanskeligt; på det tidspunkt, hvor de er ved at danne deres personlighed og er usikre på sig selv, og hvor de står i verden. En usikkerhed, som kan resultere i mistrivsel og senere hen frafald – og det kan have store omkostninger for både den unge og jer.

Coaching kan være med til at fastholde de unge i uddannelsesforløbet og få dem godt igennem studiet. Derfor er coaching en god investering for jer som uddannelsessted.

Sådan kan coaching hjælpe de unge gennem studiet

Som ungecoach møder jeg de unge lige der, hvor de er, og viser dem, hvordan de selv kan skabe forandringer i deres liv. Igennem coachende samtaler hjælper jeg de unge med at finde modet til at arbejde med det, der er svært for dem.

Sammen arbejder vi målrettet mod det mål, den unge har sat op, og de oplever hurtigt, at der sker en positiv forandring. Min opgave er at skabe et tillidsfuldt rum og motivere den unge til trivsel. De redskaber, de får med i coachingen, kan de bruge i mange andre situationer.

Få en aftale specielt til jer

Brug mig fast hver uge eller ring til mig, når I har brug for en enkelt samtale – vi kan lave en aftale, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med at højne trivslen på jeres skole.

}

Ventetid

Online eller
fysisk møde

Certificeret coach