fbpx

Lise Friis

Ungecoach

Jeg er uddannet coach på en anerkendt og ICF-akkrediteret coachuddannelse. ICF, International Coach Federation, er en verdensomspændende interesseorganisation inden for professionel coaching, som bygger på høje krav til kernekompetencer, praktisk erfaring og etiske regler.

Min passion er at hjælpe de unge til at styrke deres selvværd og troen på sig selv. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har et stort hjerte for børn og unge, som jeg brænder for at hjælpe godt igennem uddannelsessystemet. Alt for mange unge kæmper med dårligt selvværd, præstationsangst og stress. Ungdomsårene er en hel særlig tid, og de unge fortjener at kunne nyde den. Jeg vil gerne give dem et kærligt skub i ryggen og hjælpe dem godt på vej i livet.

Som certificeret coach kan jeg hjælpe dig med at få styr på det, der fylder hos dig. Jeg har stor erfaring med at snakke med unge, og har coachet i mange forskellige emner. Jeg gør mig umage for at skabe en et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig tilpas. Jeg støtter dig og hjælper dig med det, der er svært. Jeg hjælper dig også med at få få øje på alle de positive ting, du indeholder. Du vil opleve, at der sker en positiv forandring med dig, og du finder glæden igen.

Jeg har lokaler i Hadsten, Hinnerup og Hammel, men hjælper unge i hele Danmark via online coaching. Online coaching er oplagt til dig, som enten bor langt væk eller har brug for større fleksibilitet i forhold til de tidspunkter, du gerne vil coaches på.

Se, hvor lokalerne ligger og bestil tid >>

Se, hvad andre unge siger om coaching med mig:

”Det har været en fornøjelse at blive coachet af Lise. Hun er rigtig god til at lytte, guide og komme med en masse gode øvelser, som gør en top motiveret. Jeg var rigtig nervøs, men Lise er rigtig god at snakke med, og hun får en til at slappe af og føle sig tilpas, målrettet og motiveret. Jeg vil klart anbefale at blive coachet af Lise for enhver, uanset hvad man ønsker at blive coachet i.”
PERNILLE

”Jeg har fået mere ro i mit hoved, og jeg kan gøre flere af de ting, jeg gerne har villet, uden at få dårlige tanker.” 

 

 

SILJE

”Tak Lise. Det var en ganske særlig oplevelse … Svarene findes som bekendt inde i os selv, men du hjalp mig til hurtigt at komme på sporet af noget, der viste sig at være rigtigt vigtigt for mig … Du har hjulpet mig i gang med en spændende proces. Tak for det.”

KATRIN