Lise Friis

Ungecoach

Jeg er uddannet coach på en anerkendt og ICF-akkrediteret coachuddannelse. ICF, International Coach Federation, er en verdensomspændende interesseorganisation inden for professionel coaching, som bygger på høje krav til kernekompetencer, praktisk erfaring og etiske regler.

Min passion er at hjælpe de unge til at styrke deres selvværd og troen på sig selv. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har et stort hjerte for børn og unge, som jeg brænder for at hjælpe godt igennem uddannelsessystemet. Alt for mange unge kæmper med dårligt selvværd, præstationsangst og stress. Ungdomsårene er en hel særlig tid, og de unge fortjener at kunne nyde den. Jeg vil gerne give dem et kærligt skub i ryggen og hjælpe dem godt på vej i livet.

Som certificeret coach kan jeg hjælpe dig med at få styr på det, der fylder hos dig. Jeg har stor erfaring med at snakke med unge, og har coachet i mange forskellige emner. Jeg gør mig umage for at skabe en et tillidsfuldt rum, hvor du føler dig tilpas. Jeg støtter dig og hjælper dig med det, der er svært. Jeg hjælper dig også med at få få øje på alle de positive ting, du indeholder. Du vil opleve, at der sker en positiv forandring med dig, og du finder glæden igen.

Jeg har lokaler i Hadsten, Hinnerup og Hammel, men hjælper unge i hele Danmark via online coaching. Online coaching er oplagt til dig, som enten bor langt væk eller har brug for større fleksibilitet i forhold til de tidspunkter, du gerne vil coaches på.

Se, hvor lokalerne ligger og bestil tid >>

Se, hvad andre unge siger om coaching med mig:

"Jeg havde brug for coaching for at få boostet mit selvværd og få troen på mig selv tilbage. Efter lang tid væk fra al det sociale (pga corona), så var jeg blevet enormt usikker på næsten alt jeg gjorde. Din coaching har hjulpet mig med at udfordre mig selv, og jeg er blevet meget mere bevidst om, hvem jeg er som person. Du har hjulpet mig med at hvile noget mere i mig selv og mine beslutninger, hvilket helt klart var det jeg ønskede. Jeg sender mine varmeste anbefalinger afsted - du er rar at snakke med og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem! Tusind tak for det!"
JOHANNE

"Jeg havde i en længere periode haft problemer med at føle mig tilpas i min vennegruppe. Ofte har jeg følt at der var flere problemer end et rigtigt venskab i den gruppe. Af den grund følte jeg mig ensom og malplaceret og af den grund valgte jeg at få hjælp af Lise. Hun hjalp mig med at indse roden til mine problemer, og hjalp mig med at finde ud af hvordan jeg skulle tage det første skridt ud af problemerne. Lise gav mig nogle værktøjer til hvordan jeg kunne takle min problematik, og ved hjælp af dem og hendes opgaver til mig, fandt jeg ud af hvordan jeg kunne komme videre. Lises coaching har hjulpet mig rigtig meget, og jeg vil gerne anbefale hende til andre unge der også går, og har et problem de ikke ved hvordan de skal håndtere. "

STINA

"Som forælder til en pige, der havde brug for hjælp i foråret 2021, er det vidunderligt at mærke den forskel samtalerne med Lise har gjort. Allerede efter første samtale oplevede vi en gladere pige derhjemme. Vores datter har fået større tro på sig selv og egne evner i en grad, vi ikke havde troet, var muligt takket være Lise. Det har betydet, at vi som forælder har kunnet koncentrere os om at være forældre. Det har været meget trygt at bede Lise om hjælp, og vi giver hende de varmeste anbefalinger."
MICHAEL OG CHARLOTTE

”Det har været en fornøjelse at blive coachet af Lise. Hun er rigtig god til at lytte, guide og komme med en masse gode øvelser, som gør en top motiveret. Jeg var rigtig nervøs, men Lise er rigtig god at snakke med, og hun får en til at slappe af og føle sig tilpas, målrettet og motiveret. Jeg vil klart anbefale at blive coachet af Lise for enhver, uanset hvad man ønsker at blive coachet i.”

PERNILLE

”Jeg har fået mere ro i mit hoved, og jeg kan gøre flere af de ting, jeg gerne har villet, uden at få dårlige tanker."

SILJE

”Tak Lise. Det var en ganske særlig oplevelse ... Svarene findes som bekendt inde i os selv, men du hjalp mig til hurtigt at komme på sporet af noget, der viste sig at være rigtigt vigtigt for mig … Du har hjulpet mig i gang med en spændende proces. Tak for det.”

KATRIN